Assortiment

VVS-Techniek V.O.F. is een groothandel in de technische branche gevestigd in Deurne. Gedreven door onze passie voor techniek beschikken wij over een zeer breed assortiment van hoogwaardige technische materialen. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten in binnen- en buitenland. Bekijk hieronder welke producten wij aanbieden.

Het assortiment van VVS-Techniek
Werkt u bij een technisch bedrijf of bent u lasser? Dan bent u bij VVS-Techniek aan het juiste adres. Binnen ons assortiment valt elektronische en mechanische aandrijftechniek, professionele pneumatische hand- en elektrisch gereedschap, smeermiddelen, Technische gassen en elektro componenten. Ook voor lasapparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. De standaard producten leveren wij uit eigen voorraad. Wilt u een product bestellen? Kom dan naar onze winkel of neem contact met ons op.

Ik wil producten bestellen

Naast een breed assortiment ook goede service.

Wij vinden het belangrijk dat de klant veel keuze heeft uit producten en merken, maar wij staan ook voor uitstekende service Naast dat u producten bij ons kunt aanschaffen voeren wij ook reparaties uit. Wij voeren dit bij u op locatie uit of bij ons in de werkplaats. Dit hangt af van de machine en de reparatie. Maar ook het keuren van machines, trappen of gereedschap behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier zorgen we dat u altijd veilig aan het werk kunt. Bent u van plan om een nieuw lasapparaat aan te schaffen, maar wilt u de werking hiervan zien? Dan komen wij een demo op locatie geven. Op deze manier laten wij u kennis maken met het product voordat u het aanschaft. Heeft u vragen, heeft een product reparatie nodig of wilt u een machine laten keuren? Bel ons op of kom langs bij ons in Deurne. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u vragen of heeft u interesse in een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via + 31(0)493-348900 of stuur een berichten via ons contactformulier.

Neem contact met ons op

 

Aandrijftechniek
Gereedschap
Las- en snijtechniek
Industriële onderhoudsproducten
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Elektro componenten
Technische gassen
Opruiming, gebruikte machines etc.