Beta 80-jarig jubileum

19 september 2019

Om te vieren dat Beta 80 jaar bestaat hebben we een aantal actie producten onder elkaar gezet. Beta is een toonaangevend merk in de gereedschapsbranche. De studie en het ontwerp van het gereedschap is een streven naar een veilig, sterk en gebruikersvriendelijk werken. Het gereedschap voldoet aan de eisen en verwachtingen van de professionele gebruiker. Het assortiment van Beta bestaat uit meer dan 12.000 artikelen, waardoor het een van de meest gekwalificeerde merken is binnen de gereedschapsmarkt.

Special edition 80th anniversary C24 gereedschapswagen

De special edition gereedschapswagen ziet er qua uiterlijk net wat anders uit dan dat we gewend zijn. Deze gereedschapswagen in een zwarte kleur met gouden belettering is handig voor in een werkplaats. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • De wagen  beschikt over 7 laden met een kogelgelagerde geleiding
  • 5 laden hebben een hoogte van 70 mm, 1 lade van 140 mm en de onderste lade van 210 mm
  • De ladenbodems zijn beschermd met een rubber mat
  • Er zitten vier wielen onder, waarvan er 2 vaste en 2 zwenkwielen onder zitten
  • De wagen kan een gewicht aan van 800 kg

actie Beta 80 jarig bestaan

 

De 20-delige set gereedschap in (vintage) leren roltas

Werk jij vaak op een andere locatie, werk je in nauwe omstandigheden of sta je vaak op een ladder om je werk te doen? Dan is een gereedschapsetui ideaal. Deze maak je vast om je middel en doe je het gereedschap in die je op dat moment nodig hebt. Bij Beta hebben ze een oprolbare etui in een vintage uitvoering. Kenmerken zijn:

  • In de etui kan een 20-delige set aan gereedschap
  • De etui beschikt zowel uit open als dichte vakken. De dichte vakken kan je met een drukknoop openen
  • Er zit en 20-delige gereedschapsset bij de roltas.

actie 80 jarig bestaan roltas

 

1778/80° Klapmes

Dit klapmes met een stoere uitstraling, bijhorende lederen etui is snel en veilig. Je klapt hem open of dicht door op een enkele knop te drukken. Gebruik je hem niet dan kun je hem veilig opbergen in het etui dat erbij zit. Het klapmes bestaat uit roestvaststaal met een geanodiseerde aluminium handgreep. Let er wel op dat je het mes redelijke goed schoonmaakt voordat je hem dichtklapt. 

Actie 80 jarig bestaan klapmes

 

 

42/B9-80° Ringsteeksleutelset

In de actie van Beta is ook een 9-delig set ringsteekselutels opgenomen. Deze zitten in een speciale etui die je gemakkelijk kunt oprollen. Ideaal voor als je veel onderweg bent en op locatie werkt. Er zijn verschillende afmetingen van sleutels opgenomen, namelijk: 6, 7, 8, 10, 11, 13, 14, 17 en 19 mm. De 19 mm sleutel is van goud. Dit past helemaal bij de uitingen van het 80-jarig bestaan. 

actie 80 jarig bestaan Beta sleutels

 

1293/D8-80° Schroevendraaier set

Als laatste is ook een 8-delige set schroevendraaiers opgenomen. Er zitten verschillen maten en type schroevendraaiers tussen. Ze worden geleverd in een koker, maar zijn ideaal in een gereedschapswagen of roletui. 

actie 80 jarig bestaan Beta schroevendraaiers

 

Heb je vragen over de producten schroom dan niet en neem contact met ons op. Je mag ook altijd langskomen in onze showroom.

Neem contact met ons op