Beta actie 2019

15 april 2019

De Beta jaaractie 2019 is weer uit

Een mooi actieblad boordevol handgereedschap, werkbanken, gereedschapswagens en nog veel meer. Zie hieronder een greep uit de actiecollectie.

De aluminium C39 gereedschapswagen

Voor gewichtsbesparing zijn het frame en de voorzijde van de laden gemaakt van aluminium. De gereedschapswagen heeft vier rubberen wielen van ø125mm met stalen kern. Dit zorgt ervoor dat deze wagen ook in de fabriek of werkplaats inzetbaar is. De laden zijn te openen door middel van een handgreep die over de hele breedte van de lade doorloopt. Het is een echte bestseller, die leverbaar is in de kleuren oranje, grijs of rood. U heeft daarbij de keuze uit 6, 7 of 8 laden. 

Bestel hier de gereedschapswagen

Zeskant Stiftsleutels

Ideaal voor in de gereedschapswagen zijn stiftsleutels (96T/S5P en 97TTX/S6). De stiftsleutel loopt door het handvat heen. Hierdoor kan er veel kracht worden gezet en is het eenvoudig te draaien. De zeskant uiteinden zijn ontworpen om de maximale torsie over te brengen op de bout. Ook de 96LBP/SC9 is fijn om mee te werken. Dit is een 9-delige set haakse stiftsleutels met kogelkop. Het is een extra lang model. 

Bestel hier uw stiftsleutels

De 1838/11 LED oplaadbare inspectielamp

Voorzien van ultra heldere led’s is deze lamp een onmisbare hulp in de donkere hoekjes en gaatjes.
Met behulp van de draaibare ophanghaak en magnetische voet op te hangen of neer te zetten waar u ‘m nodig heeft.

Bestel hier de inspectielamp

INOX oftewel RVS handgereedschap

Dit roestvaststalen gereedschap is te gebruiken in onder andere de medische- ,bio-technologische en voedselverwerkende industrie. Beta INOX roestvaststalen gereedschap kan autoclave gesteriliseerd worden bij 121º celcius.
Nieuw in dit RVS assortiment is de 920INOX/C16 doppenset met ratel, opname 1/2″. Maar ook de 42INOX/SC9 RVS ringsteeksleutelset, en de 1293INOX/D8 schroevendraaierset staan voor scherpe prijzen in deze actie.

Naast het roestvaststalen gereedschap is ook ander gereedschap opgenomen in de actiefolder. Zo staan er momentsleutels in met een klikmechanisme en omschakelbare ratels (666N),  zijn er verschillende borgveertangen (1031/S4) opgenomen, staat er een bankhamer met kunststof steel (1370T) in en sluiten we af met een terugslagvrije hamer met verwisselbare kop (1392).

Bestel hier uw gereedschap van BETA

Wilt u de gehele actiefolder bekijken? Kijk dan hier.

Beta actie 2019