Gedore Mobility actie 2019

6 mei 2019

Gedore heeft weer een actiefolder uitgebracht van kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Hieronder hebben we drie onderwerpen uitgelicht

Gedore @Work

Het Gedore @Work-programma loopt uiteen van gereedschapskoffers via riemen met veel optionele zakken, holsters, haken, rugzakken en gereedschapsvesten. Het gereedschap kan direct op het lichaam gedragen worden en zijn altijd binnen handbereik. Dit is ideaal als u op een ladder moet werken, onder een hefbrug of op de puntgevel staat. De bewegingsvrijheid mag niet worden beperkt, waardoor het gereedschap goed verdeeld moet zijn. de producten hebben een groot draagvermogen door de intelligente mix van leer en synthetisch materiaal. Een van de producten die wij verkopen is de gereedschapsrugzak. Dit is een rugzak waar u uw gereedschap in kunt orderen. Bent u benieuwd naar de rugzak?

Neem contact met ons op

Gedore Workmo

Gedore Workmo biedt mobiele gereedschap-opbergsystemen aan. Het combineert transport, ordening en werkplek op een efficiënte wijze. De afzonderlijke boxmodules kunnen snel en eenvoudig worden omgezet in draagbare eenheden, die bijzonder licht en veilig voor lading zijn. Als u ze koppelt vormen ze en betrouwbaar gereedschap-werkstation. Op deze manier kunnen ze worden aangepast aan elk werkproces. Er zitten ook wielen bij zodat het systeem ook al mobiel werkstation gebruikt kan worden. U kunt bij ons terecht voor verschillende Gedore Workmo systemen. Benieuwd naar welke?

Bel ons eens op of kom langs in de showroom 

Gedore Mixx & Click

Gedore Mixx & Click vormen samen met Sortimo een geschikt systeem voor mobiel gebruik. Sortimo kent u misschien wel van de kasten in uw bedrijfsbus. De Gedore Mixx & Click koffers passen precies in het Sortimo systeem. Het Mixx & Click systeem wordt gekenmerkt door de talloze combinatie mogelijkheden. u heeft snel toegang tot uw gereedschap en standaard transportboxen zijn compatibel met fabrikanten van elektrisch gereedschap. U creëert een goed georganiseerde werkplaats op wielen. benieuwd naar het assortiment?

Neem contact met ons op

Bekijk de gehele actiefolder hier:

Gedore Mobility