Gedore workshop actie 2019

13 mei 2019

Gedore heeft weer een nieuwe actiefolder uitgebracht. Dit keer over het modulesysteem. De verschillende modulevarianten bieden de mogelijkheid om gereedschapswagens en verrijdbare werkbanken naar wens te vullen en zo de exacte indeling van gereedschap voor de voorkomende taken samen te stellen. Het modulesysteem zorgt ervoor dat alle medewerkers op elke werkplek de optimale samenstelling en de grootst mogelijke flexibiliteit bij de keuze van de benodigde gereedschappen krijgt. Hieronder lichten we een aantal varianten uit die VVS-Techniek heeft opgenomen in het assortiment. 

Werkplaatsmeubilair van Gedore

Dit meubilair voor in de werkplaats is intelligent geconstrueerd en betrouwbaar bij extreme belasting. Deze verrijbare gereedschapswagen van Gedore voldoet aan de hoogste eisen. Zo is de basis gevormd door streng gecontroleerd plaatstaal, vindt er een strenge kwaliteitscontrole plaats na elke productiefase en is de beste industriekwaliteit gebruikt. Het meubilair is zowel stationair als mobiel een onmisbare helper in de werkplaats. De wagen is extreem robuust, kras- en stootvast en is gekoppeld aan de hoogste stabiliteit. Er zijn verschillende modeluitvoeringen beschikbaar die je kunt samenstellen afhankelijk van gebruik en individuele behoefte. 

Het meubilair van Gedore bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Een poedercoating die een hoge corrosiebescherming en krasbestendigheid biedt
  • Kogelgelagerde laden zorgen bij een maximale belading voor een veilig en licht lopen van de laden
  • Licht lopende en hoogwaardige wielen zorgen ervoor dat de gereedschapswagen mobiel is
  • De aanrijbeveiliging beschermt tegen beschadigingen en spaart de overige werkplaatsinrichting bij onopzettelijk contact
  • Individuele ladevergrendeling tegen onopzettelijk openen tijdens het verplaatsen
  • Centrale vergrendeling om de gehele gereedschapswagen af te sluiten
  • Vierkante gaten om veelgebruikt gereedschap aan op te hangen
  • Hielbescherming zorgt voor een gevaarloos trekken of duwen van de gereedschapswagen
  • Rij- en zwenkblokkering voorkomt onopzettelijk rollen en verdraaien van het wiel

Bestel hier uw werkplaatsmeubilair

Gereedschapswagen met gereedschapsassortiment

Deze gereedschapswagen van Gedore is al gevuld met een 147 delig gereedschapsset. De wagen is slipvast, resistent tegen oliën en vetten en het gereedschap is beschikbaar in metrische maten. Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op

Verrijdbare werkbank van Gedore

Ook de verrijdbare werkbank is uitgelicht in de actiefolder. We hebben een variant van 9 laden en een met 5 laden en bergvak. Je bent mobiel met deze werkbank. Hij biedt hielbescherming, is gemaakt van krasvast materiaal en heeft een veiligheidsvergrendeling per lade. Wil  je een andere kleur? Er zijn speciale kleuren en uitvoeringen op aanvraag.

Benieuwd naar de andere specificaties? bekijk dan de gehele actiefolder.

Gedore workshop