RODAC actiekrant

1 april 2019

De actiekrant van RODAC is weer uit. Vanaf 1 april zijn veel artikelen weer de sale ingegaan en verkrijgbaar voor de scherpste prijzen. Kom naar VVS-Techniek en ontdek de actieproducten.

Hieronder een greep uit de uitgebreide actiefolder.

Ligbed

Werkt u veel onder een auto of in een nauwe omgeving? Dan is een ligbed ideaal. Er zitten wieltjes onder, waardoor u zich makkelijk kunt bewegen.

Neem contact met ons op voor het ligbed

Werkplaatskraan

Werkt u in een werkplaats met machines? Dan is een werkplaatskraan erg handig. Ze worden veel gebruikt in de autowereld om een motorblok uit een auto te tillen. Maar ze zijn ook te gebruiken om zware elementen uit een machine te tillen. Deze werkplaatskraan kan een gewicht tot maximaal 100 kg tillen. Wilt u de kraan meenemen? Dat kan, de kraan is opvouwbaar. 

Ontvang meer informatie

 Potkrikken

Een krik wordt vaak gebruikt om een auto mee op te tillen om bijvoorbeeld de banden te verwisselen. Het kost daarbij nog vrij veel kracht om de auto omhoog te krijgen. Bij de Hydraulische Krik van RODAC is dit niet zo. De krik geeft veel kracht zodat de auto stevig staat en u zelf minder kracht hoeft te zetten. Ideaal voor zware objecten. 

Bestel hier uw potkrik

Slagmoersleutels

Draai uw moeren vast met een slagmoersleutel. Deze machine gaat op perslucht, waardoor u niet meer hoeft te doen dan de machine vast te houden. Het is een slagmoersleutel met een 3/4″ opname.

Bestel hier uw slagmoersleutel

Blindklinktang

Monteer een popnagel met de blindklinktang. Het wordt ook wel de popnageltang genoemd. Dit omdat de tang de trekpen in de nagelhuls trekt. Door het inknijpen van de tang wordt de trekpen steeds zwaarder belast, hierbij vervormd de nagelhuls. De tang werkt op perslucht zodat u zelf geen moeite hoeft te doen om een popnagel te monteren. 

Meer informatie

Stiftslijpers

Met een stiftslijper heeft u de mogelijkheid om scherpe randjes van kleine oppervlaktes te verwijderen. De slijper werkt op perslucht en is makkelijk om mee te werken. 

Ik wil een kijkje nemen in de winkel

RODAC